Agentii de pariuri vad o alta cupa albastrita

Chelsea si-a marit sansele ca favorita la pastrarea Cupei Angliei, casa de pariuri Bet365 creditand-o cu o cota de 2,38 la cucerirea celei de-a 129 editii, in urma tragerii la sorti a sferturilor de finala, in care „Albastrii” vor primi luna viitoare la Stamford Bridge invingatoarea rejucarii dintre Stoke City si Manchester City.

Doar remizand acasa, trupa lui Roberto Mancini a plonjat in estimarile bookmakers, ce-i dau o cota de 11/1 la castigarea F.A. Cup, acum, ca are de castigat in doua deplasari la prim-divizionare pentru a patrunde in semifinalele din aprilie, de pe Wembley. Au profitat Aston Villa si Tottenham, care desi doar au remizat si ele, dar in deplasare, la Crystal Palace respectiv Bolton, au fost plasate de Stan James (6/1) si Coral (7,5/1) in coasta lui Chelsea.

Villa, care la finele lunii va juca pe Wembley finala Cupei Ligii, cu Manchester United, pierdea in anul 2000 ultimul act al F.A. Cup, tot pe stadionul national, in dauna lui Chelsea. O reeditare in 2010?

West Brom, echipa lui Tamas, are 51/1 sanse de a castiga competitia, „The Baggies” urmand a primi in sferturi vizita lui Villa, intr-un interesant derby local, asta in cazul in care favoritele din Birmingham vor exploata avantajul terenului propriu in rejucarile cu Reading respectiv Crystal Palace. Desi dificile, potentialele adversare ale lui Villa sunt tot divizionare secunde… Dar la cum aproape a fost sfasiata de „Vulturii” lui Palace, capitanul bulgar Petrov salvand echipa lui O’Neill cu un 2-2 in minutul 87 in urma unui corner injust acordat, Aston Villa pare a-si face viata grea pana la o eventuala finala in Londra.

Portsmouth – Birmingham City e un sfert pur… albastru, cu oaspetii creditati cu a patra sansa de a castiga trofeul, cota 13/1, in timp ce Fulham ar putea-o primi la Craven Cottage pe Tottenham, asta daca Lennon si trupa vor trece la rejucare de Bolton.

Anunțuri

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: