Mohican într-o ureche

Aţi vizionat miercuri până la sfârşit turul semifinalei Cupei Ligii Angliei, dintre Arsenal şi Tottenham Hotspur? Atunci însemnă că aţi remarcat tunsoarea mignonul atacant de culoare Jermain Defoe, introdus spre final de Juande Ramos. Ras dar cu o mini-fâşie oarecum oblică, şi nu aidoma crestei de mohican, „pe mijloc”. Nu ştiu ce nume o purta o asemenea freză în catalogul unui stilist şi nu-mi pot imagina cât o fi încasat de la starul lui Spurs pentru opera de artă. Parc-ar fi arcul boltit în suspensie înclinată deasupra Wembleyului. Poate că Defoe, scund de felul său, o fi vrut să sară cumva în ochii lui Capello, după ce s-a simţit ani de-a rândul trecut cu vederea şi marginalizat de Eriksson şi-apoi McClaren. Noua înfăţişare nu i-a rafinat însă şutul, o reluare de maidan dintr-o poziţie ideală lăsând scorul la 1-1 şi calificarea în cumpănă. Returul Tottenham – Arsenal, miercuri 23 ianuarie.

A doua zi, pe Channel 4, în emisiunea „Un loc de milioane sub soare”, în care potenţiali cumpărători de locuinţe vizitează câteva case, a venit rândul partenerei lui Defoe să apară pe micile ecrane. Împreuna cu mama sa, tânăra a explorat câteva proprietăţi de milioane din Mallorca. Până nu demult, emisiunea era doar „Un loc sub soare”. De când cu atâta bănet de cheltuit, locurile au devenit de milioane. Totul bun şi însorit până la sfârşitul emisiunii. Când, într-un text explicativ, producătorii au menţionat că tânăra este fosta parteneră a lui Jermain Defoe.

Ei, poate că fotbalistul visa demult la micro-tunsoarea sa dar partenera l-a ţinut în lesă. Sau poate că despărţirea l-a făcut să-şi aline durerea la frizer. Oricum ai lua-o, Defoe e de neuitat de la muşcătura aplicată braţului unui adversar, în… patru labe fiind, pe gazon. În fiecare an, Defoe file de poveste. Neverosimil ar fi ca foiletonul să se încheie cu Defoe în unsprezecele lui Capello.  

Anunțuri

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: